Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Hasiči odstraňovali hlavně hnízda nebezpečného hmyzu

 STRAKONICE - 23. července 2015 - 12:25 - Mírné ochlazení na počátku tohoto týdne, při němž nejvyšší denní teploty poklesly z nějakých 37° Celsia na jednatřicítku, nepřineslo v práci žádnou úlevu profesionálním hasičským záchranářům na Strakonicku. Ponejvíce se však museli věnovat odstraňování bzučícího nebezpečí, které představuje bodavý hmyz.

Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   Stačí se podívat zblízka na pondělí 20. července. Ve strakonické Blatenské ulici si připsali první zásah dne brzy po svačině. Okolo půl jedenácté tu museli odstranit hnízdo nebezpečného hmyzu. O nějaké čtyři hodiny později čekal podobný zásah stejnou jednotku také v Česticích. Jejich kolegové z jednotky profesionálních hasičských záchranářů z Blatné se zase museli vypořádat s bzučícím rojem v Milčicích. Ve stejném duchu pak pokračoval i pondělní večer. O půl osmé zasahovali strakoničtí profesionálové u hnízda bodavého hmyzu v obci Velká Turná.

   Od pondělka se nelišilo příliš ani úterní ráno 21. července. Po sedmé ranní musela strakonická profesionální jednotka vyjet znovu. Tentokrát sice na hřbitov ve Volyni, ale za stejným účelem - opět tam bzučel a lidem znepříjemňovat život roj bodavého hmyzu. A zkušenost napovídá, že to v tomto týdnu ještě nebude všechno...

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist