Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Při tragické havárii uhořel člověk, plameny sežehly také strom

 STRAKONICE - 23. června 2015 - 19:52 - Už na území Jihočeského kraje se stala v pátek 19. června v odpoledních hodinách tragická dopravní nehoda osobního automobilu. Tísňové volání o nehodě takříkajíc spadlo na linku Operačního a informačního střediska HZS Plzeňského kraje.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   Plzeňské operační středisko vyslalo k nehodě v 13:59 profesionální hasiče z Horažďovic. Ti až na místě zjistili, že se nehoda stala již v jižních Čechách přibližně 350 metrů od hranice kraje.

   "Jednalo se o nehodu, kdy řidič osobního automobilu značky Opel Astra nezvládnul řízení a narazil do stromu. Auto po nárazu začalo hořet. V době příjezdu hasičů šlehaly z auta vysoké plameny až ke koruně stromu. Hasiči nasadili vodní proud a jeden vysokotlaký proud s pěnidlem a velitel zásahu si jako posilu vyžádal dobrovolné hasiče z Horažďovic. Po částečné lokalizaci hasiči zjistili, že se na místě řidiče nachází uhořelá osoba," popsala zásah hasičských záchranářů Vendula Matějů z HZS Jihočeského kraje.

   Nikoho dalšího naštěstí v okolí nenalezli. Na místo se postupně dostavila Policie ČR, dopravní policie, vyšetřovatel příčin požárů ze Strakonic, kriminální policie a koroner. Po zadokumentování nehody hasiči na pokyn policistů pomocí hydraulického zařízení vyprostili tělo a předali je pohřební službě. Vrak vozidla pomohli naložit na odtahovou službu a následně z vozovky odstranili seškvařené plasty, střepy a polámané kusy karoserie. Komunikace mezi obcemi byla po celou dobu uzavřena.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist