Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Vezl podezřelý náklad s odhlášenou značkou a nezaplatil naftu

 STRAKONICE - 25. března 2015 - 11:06 - Strakoničtí kriminalisté žádají o pomoc při pátrání po drzém zloději, kterého zachytily kamery. Neznámý mladý muž natankoval 11. března 2015 (kolem 20:05) více jak 300 litrů nafty na čerpací stanici ve Strakonicích ve Volyňské ulici a to do nákladního vozidla značky Man.

 Text a foto: Jiří Matzner, POLICIE ČR

www.dre-kon.cz   

   Nákladní vozidlo bylo žluté barvy, sklápěcí korba, registrační značka BP-NZ-36, Holandsko. Pachatel bez zaplacení natankované nafty od čerpací stanice ujel. Způsobil tak škodu bezmála 10 000 korun.

   Při odjezdu vozidla ještě kamera zaznamenala podivný náklad na korbě vozidla, pravděpodobně tmavé luxusní osobní vozidlo značky BMW. Je možné, že naložené osobní vozidlo BMW mohlo být po odcizení takto převáženo.

   Kriminalisté prověřili registrační značku vozu a zjistili, že ta byla den před tankováním v Holandsku odhlášena. K nákladnímu vozidlu tak není žádný další záznam. Kriminalisté cestou mezinárodní policejní spolupráce prověřují další možné osudy vozu.

   Policisté přivítají na lince 158 jakékoliv informace k osobě muže, který nákladní vůz tankoval (v kabině byl pravděpodobně ještě druhý mladík) a také k pohybu, parkování či průjezdu nákladního vozidla.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist