Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Ve Strakonicích zvládli hasiči požár na půdě prázdného domu

 STRAKONICE - 27. října 2014 - 16:01 - K ohlášenému požáru domu ve Strakonicích vyjela v sobotu 25. října krátce před osmou hodinou dopolední do jedné z místních částí města profesionální jednotka ze strakonické stanice hasičských záchranářů včetně výškové techniky. Operační a informační středisko HZS Jihočeského kraje k požáru vyslalo dále jednotku SDH ze Strakonic.

 Text: Zdeněk Přibyl, foto poskytla mluvčí Jihočeského HZS

www.dre-kon.cz    Reklama u nás se vyplatí. Více...

   "Když jednotky přijely na místo, viděly kouř linoucí se ze střechy neobývaného rodinného domu. Hasiči okamžitě zahájili průzkum domu, aby nalezli ohnisko požáru. To objevili na půdě. Velitel zásahu si na místo povolal pracovníky firmy E.on z toho důvodu, že i přes vypnutí všech jističů, tyto dále jiskřily," popsala činnost záchranářů jejich jihočeská mluvčí Vendula Matějů.

   V 9:19 podle jejích slov velitel zásahu nahlásil, že požár je pod kontrolou zasahujících jednotek. Za necelou hodinu byl požár zcela zlikvidován. Zničen byl však majetek v hodnotě 200 000 korun, hodnota dalšího uchráněného majetku ale činí 1 000 000 korun. Příčina vzniku požáru je v šetření.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...