Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Tragická dopravní nehoda na Vodňansku stála lidské životy

 VODŇANY - 20. srpna 2018 - 6:24 - Od třetí hodiny ranní v sobotu 18. srpna šetřili policisté na jihočeských silnicí další, a to velmi tragickou dopravní nehodu u Vodňan. Na místě opět zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému.

 Miroslav Doubek, mluvčí Policie ČR

www.dre-kon.cz   

   Na hlavním silničním tahu I/20 u města Vodňany se čelně střetla dvě vozidla. Mladý řidič nákladní dodávky tovární značky Mercedes Sprinter, jedoucí ve směru od Písku na České Budějovice, z dosud neupřesněné příčiny přejel do protisměru, kde čelně narazil do osobního automobilu tovární značky Škoda Fabia, ve kterém cestovaly čtyři osoby. Náraz nepřežili jak řidič dodávky, který byl ve vozidle sám, tak i řidič fabie, muž středního věku, a dále mladý muž a žena na zadních sedadlech fabie. Spolujezdkyně na sedadle vedle řidiče, žena středního věku, utrpěla těžká poranění a byla v kritickém stavu transportována leteckou záchrannou službou do českobudějovické nemocnice.



   Přesná příčina, míra zavinění a další okolnosti nehody jsou předmětem šetření strakonických dopravních policistů a kriminalistů. Úsek v místě nehody byl zcela neprůjezdný, policisté dopravu odkláněli po objízdných trasách. Provoz byl obnoven krátce před desátou hodinou dopolední.



   Situace na jihočeských silnicích je více než alarmující. Od minulé soboty šetříme již pět tragických dopravních nehod. Bylo při nich usmrceno devět osob, jedna osoba utrpěla těžká poranění, dvě osoby byly zraněny lehce. Od začátku roku zemřelo na silnicích Jihočeského kraje již bohužel 37 osob. Na tuto tragickou bilanci důrazně upozorňujeme a nabádáme nejen řidiče motorových vozidel, ale i cyklisty a chodce, aby důsledně dodržovali všechna pravidla bezpečnosti silničního provozu a dbali na bezpečnost svou o ostatních.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist