Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Tři dny byli dva nezletilí na útěku, pak je policisté vypátrali

 STRAKONICE - 16. srpna 2018 - 16:30 - Plně profesionální práce policistů z obvodního oddělení Strakonice se opět potvrdila. Díky maximálnímu nasazení a dobré osobní znalosti policisté ve středu 15. srpna vypátrali celostátně hledané chlapce ve věku 16 a 17 let, kteří společně utekli z výchovného ústavu v okrese Domažlice.

 Text: Zdeněk Přibyl 

www.dre-kon.cz   

  Informovala o tom mluvčí Policie ČR Jaromíra Nováková. "Dvojice byla na útěku tři dny. Mladíci směřovali do jižních Čech. S sebou neměli žádné finanční prostředky, a tak dlouhou cestu zdolávali pěšky nebo stopem. Včerejšího dne dorazili do Strakonic. Chlapců si všimli strakoničtí policisté, když procházeli přes Velké náměstí," popsala děj policejní mluvčí.

   Policisté pak lustrací osob zjistili, že se jedná o chovance výchovného ústavu, po kterých již třetí den pátrá policie. Chlapce zajistili a následně vyrozuměli pracovníky ústavu. "Ve Strakonicích dne 15. srpna 2018 v dopoledních hodinách jejich třídenní dobrodružství na útěku skončilo," dodala mluvčí Policie ČR Jaromíra Nováková.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist