Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Dopravní policisté šetřili nehodu s těžkým zraněním řidičky

 STRAKONICE - 15. srpna 2018 - 18:35 - V pátek 10. srpna po 12:00 hodině se stala na silnici I. třídy nedaleko Němětic dopravní nehoda. Při ní se řidička vozidla Toyota Hilux čelně střetla s nákladním automobilem Man s připojeným vlekem.

 Jaromíra Nováková, mluvčí Policie ČR

www.dre-kon.cz   

   Řidička vozidla Toyota (ročník 1965) při jízdě ve směru od Strakonic na Volyni nepřizpůsobila při projíždění pravotočivé zatáčky rychlost jízdy vozidla, vjela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím nákladním automobilem Man.

   Při dopravní nehodě řidička utrpěla těžká zranění, se kterými byla letecky transportována do nemocnice. Řidič nákladního automobilu Man vyvázl bez zranění. Celková škoda způsobená na obou vozidlech se odhaduje na 500 000 korun.

   A ještě informace o celorepublikové dopravně bezpečnostní akci zaměřené na dodržování zákona č. 361/2000 Sb., zejména na dodržování nejvyšší dovolené rychlosti, požívání alkoholických nápojů, kontrolu používání bezpečnostních pásů a zdržných systémů a dalších pravidel. Probíhala v době od 10. srpna do 12. srpna.

   Zapojilo se do ní na Strakonicku celkem 37 policistů z dopravní a pořádkové policie, kteří zkontrolovali 350 vozidel. Sedmdesát tři řidiči se dopustili přestupku. Nejčastěji řidiči porušovali dodržení stanovené rychlosti. Rychlost jízdy překročilo třicet osm řidičů, osm mělo nevyhovující technický stav vozidla a jeden řidič řídil bez řidičského průkazu.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist