Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Tragická dopravní nehoda v Blatné. Náklaďák smetl yetiho

 BLATNÁ - 16. února 2018 - 15:53 - Tragická nehoda zastavila v úterý 13. února provoz na silnici I. třídy č. 20 u Blatné, v části obce Hněvkov. Střetl se tu nákladní automobil s tahačem DAF s osobním autem tovární značky Škoda Yeti.

 Text: Zdeněk Přibyl, foto: HZS Jihočeského kraje

www.dre-kon.cz   

   "Nehoda byla na Operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje nahlášena v 11:06. Na místo okamžitě vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému, z jednotek požární ochrany to konkrétně byla osádka cisterny profesionálních hasičů ze stanice Blatná a rychlý zásahový automobil ze stanice Strakonice," uvedla mluvčí HZS Vendula Matějů.

   Podle jejích slov museli hasiči z kabiny převráceného kamiónu vystříhávat zaklíněného zraněného řidiče. S těžkými zraněními byl do nemocnice transportován letecky. Další vyproštění museli hasiči provést i z totálního vraku Škody Yeti. V tomto případě byla bohužel záchrana řidičova života marná.

   "Policisté silnici v místě nehody uzavřeli. Krátce před 13. hodinou obě hasičské jednotky zásah ukončily. Nehoda je šetřena Policií ČR. K nehodě byla profesionální jednotka ze stanice Blatná povolána opětovně, a to krátce před 15. hodinou. V tu dobu bylo šetření policistů ukončeno. Hasiči asistovali pracovníkům odtahové služby při naložení vraků na vozy odtahové služby a následně dokončili úklid vozovky. Zásah jednotka ukončila po 17. hodině, doplnila mluvčí HZS.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist