Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Profesionální hasiči ze Strakonic jezdili od nehody k nehodě

 STRAKONICE - 4. února 2018 - 13:33 - K dopravní nehodě osobního automobilu, který havaroval na silnici č. 144 u Předslavic, vyjeli v úterý 30. ledna po osmé ráno profesionální hasiči ze stanice Strakonice. Průzkum ukázal, že havarované auto leží mimo vozovku v hlubokém příkopu. Zraněného řidiče již odvezla ZZS do nemocnice.

 Připravil: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   O nehodě informovala mluvčí Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje Vendula Matějů.

   "Hasiči po dohodě s Policií ČR převrátili havarovanou Škodu Fabia zpět na kola. Následně odpojili akumulátor, zlikvidovali z vozovky uniklý olej, místo úniku zasypali a uklidili rozlámané plastové části vozidla z příkopu. Dále vyčkali na příjezd asistenční odtahové služby a asistovali u naložení fabie. Po závěrečném úklidu jednotka zásah ukončila," popsala nehodu a činnost záchranářů po ní mluvčí HZS.

   Ani potom ale neměli profesionální hasičští záchranáři ze Strakonic klid na odpočinek. "Během jízdy od nehody u Předslavic na základnu jednotka hasičů zpozorovala, že došlo k další nehodě, a to vozidla Renault Clio. Velitel zásahu informoval o situaci operační středisko," uvedla mluvčí Vendula Matějů.

   A hasiči se znovu pustili do práce. Poskytli předlékařskou pomoc řidičce a opět, po domluvě s policisty, kteří se také vraceli od nehody u Předslavic, vytáhli havarované vozidlo z příkopu pomocí navijáku a odtlačili jej na plochu mimo vozovku. "Během této nehody nedošlo k žádnému úniku provozních kapalin," dodala mluvčí HZS.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist