Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Srážka dvou aut ve Strunkovicích nad Volyňkou byla tragická

 STRAKONICKO - 8. prosince 2017 - 8:37 - Vážná nehoda se stala ve středeční podvečer 6. prosince ve Strunkovicích nad Volyňkou. Srazily se zde osobní automobil s nákladním. Nehoda byla na Operační a informační středisko HZS Jihočeského kraje ohlášena v 19:30.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   O nehodě informovala mluvčí Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje Vendula Matějů. "Operační důstojníci na místo vyslali profesionální hasiče ze stanice Strakonice s rychlým zásahovým automobilem a cisternou. Hasiči z havarovaného osobního auta značky Chevrolet vyprostili zraněnou řidičku. Okamžitě si ji převzali zdravotníci ZZS. Jejich lékař však shledal zranění řidičky neslučitelná se životem a konstatoval smrt," popsala nehodu s tragickým koncem mluvčí.

   Zasahující strakonická jednotka podle jejích slov prověřila, že ani u jednoho z aut nemůže dojít ke vzniku požáru. Nehodu pak šetřila Policie ČR, která vozovku v místě nehody zcela uzavřela. "Hasiči zásah ukončili po 22. hodině závěrečným úklidem vozovky poté, co byla vozidla z místa nehody odtažena," dodala mluvčí HZS Vendula Matějů.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist