Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 U vážné dopravní nehody u Přechovic zasahoval také vrtulník

 PŘECHOVICE - 2. srpna 2016 - 14:21 - Vážná dopravní nehoda se stala dnes, v úterý 2. srpna, v ranních hodinách na silnici u obce Přechovice na Strakonicku. Operačnímu středisku Hasičského záchranného sboru (HZS) Jihočeského kraje byla nahlášena v 6:22.

 Text: Zdeněk Přibyl, foto poskytla Policie ČR

www.dre-kon.cz   

   Podle slov Venduly Matějů, tiskové mluvčí jihočeských hasičských záchranářů, se jednalo o střet dvou osobních automobilů značek Škoda Felicia a Mercedes Benz. Na místo vyjeli profesionální hasiči ze stanice Strakonice s cisternou a rychlým zásahovým automobilem, svolána byla i jednotka SDH obce Volyně.

   "V době příjezdu hasičů stály oba zcela zdemolované vozy na silnici. V obou autech cestovali pouze řidiči, z nichž řidič felicie zůstal ve svém voze zaklíněn. Na jeho vyproštění hasiči museli použít hydraulické vyprošťovací zařízení. Po vyproštění ho ihned předali do péče zdravotníků Zdravotnické záchranné služby a následně pomohli s jeho transportem do vrtulníku Letecké záchranné služby. Řidič Mercedesu vyvázl bez zranění," popsala nehodu a její následky mluvčí HZS Vendula Matějů.

   Zároveň s vyproštěním zraněné osoby provedli zasahující hasiči u aut protipožární opatření a opatření k zamezení úniku provozních kapalin. Provozní látky vyteklé na silnici zasypali speciální látkou - sorbentem.

   Nehodu šetřili policisté, kteří silnici v obou směrech po dobu šetření uzavřeli. Zásah jednotek byl ukončen po osmé hodině ranní.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist