Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Na Strakonicku přinesl začátek týdne dost smůly pro kamióny

 STRAKONICKO - 16. března 2016 - 21:18 - Počátek tohoto týdne byl velmi smolný pro kamióny pohybující se na silnicích strakonického okresu. Bouraly do spadlých stromů, končily v příkopě, také z nich vytékaly provozní kapaliny. Podrobnosti o nehodách nám sdělila mluvčí Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje Vendula Matějů.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

    Strakonická profesionální jednotka hasičských záchranářů vyjela v pondělí 14. března před půl pátou odpoledne k Dubí Hoře k ohlášené dopravní nehodě, při níž kamión narazil do spadlého stromu. Hasiči prvotním průzkumem zjistili, že zde nehrozí žádné bezprostřední nebezpečí – z nádrží kamiónu nevytékaly žádné provozní kapaliny, vyproštění osob nebylo potřeba. Jednotka tedy vyčkala do ukončení šetření policistů a poté odklidila spadlý strom. Odtah kamiónu zajistila specializovaná firma.

   Vodňanská profesionální jednotka vyjela zase v úterý 15. března ve dvě hodiny ráno k dopravní nehodě u obci Sedlec, kde na silnici I/20 u Nové Hospody havaroval kamión. Vůz skončil v příkopu, řidič vyváznul bez zranění. Hasiči museli řešit únik provozních kapalin. Vytažení kamiónu z příkopu zajistila opět specializovaná firma.

    Další únik provozních kapalin likvidovali v úterý po rozednění, přesně čtyři minuty před osmou, profesionální hasiči ze stanice Strakonice v Malenicích, kde také došlo k dopravní nehodě kamiónu. Nehodu ohlásili na operační středisko hasičů policisté. Havarovaný kamión ležel v době příjezdu hasičů převrácený na bok. Jednotka HZS použila sorbent na likvidaci vyteklých provozních kapalin. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist