Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 KRIMI: S kytičkou a zabíjačkou ukradl seniorce 200 000 korun

 STRAKONICE - 8. ledna 2016 - 15:34 - Policisté dopadli pachatele krádeže, který začátkem prosince 2014 okradl 86letou paní ze Strakonic. Ženu tehdy oslovil na chodníku s vymyšleným příběhem. Tvrdil, že je bratr manžela její vnučky a nese paní zabíjačku a kytičku. Seniorka pozvala muže do bytu. Pokračovat bude policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

 Připravil: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

    "Poté podvodník požádal ženu o rozměnění a následně o směnění peněz. Důchodkyně odešla do vedlejší místnosti, kde měla uložené své úspory. Nato ji muž vyzval, aby mu uvařila čaj. Když žena připravovala čaj, muž využil příležitosti a z pokoje odcizil krabičku, ve které měla žena uloženou peněženku s finanční hotovostí, vkladní knížku, kartu pojištěnce, klíče a další doklady," popsala nemilou příhodu mluvčí policie.

   Z krádeže nemalé částky peněz blížící se dvěma stům tisícům policisté viní 40letého muže z Prahy. Tomu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až pět let. Nu a vytrestaná za svoji důvěřivost už je dostatečně i neopatrná strakonická seniorka.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist