Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Výtržníci si troufli i na policejní auta, škoda je 10 000 korun

 STRAKONICKO - 5. ledna 2016 - 21:25 - Skupinka oslavujících konec starého a začátek nového roku se ve městě zaměřila na policejní vozy. Informace o tom se objevila po několika dnech, ale je tak závažná, že vám ji nemůžeme smlčet.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   O události informovala policejní mluvčí Jaromíra Nováková. "Čtyři mladíci ve věku 17, 19 let a 18letá mladá žena ze Strakonicka poškodili dne 1. ledna 2016 po jedné hodině ranní policejní vozidla zaparkovaná před Obvodním oddělením Radomyšl," uvedla.

   Podle jejích slov měli výtržníci okolo pasu upevněny atrapy - pásy z nábojnic z kulometu a další kovové doplňky. Těmi si sedali a lehali na přední části služebních vozidel, čímž způsobili promáčkliny a poškrábali polepy a lak vozidel.

   "Tímto jednáním způsobili škodu v celkové výši 10 000 korun. Policisté na místě zadrželi jednoho z povedené partičky, kterému byla naměřena přístrojem Dräger hodnota přes dvě promile alkoholu v dechu. Policisté proti výtržníkům zahájili trestní stíhání pro podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví," doplnila mluvčí Jaromíra Nováková.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist