Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 
 Zloděj si po Vánocích opatřil metrákové novoroční "prasátko"

 STRAKONICE - 31. prosince 2015 - 15:54 - V noci na neděli 27. prosince odcizili dosud neznámí pachatelé z odchovny prasat v obci Cehnice jednu plemennou prasnici stáří 8 měsíců o váze 100 kilogramů. Prasnici na místě odřízli hlavu a vyvrhli. Majiteli tak způsobili škodu ve výši 6 500 korun. K řeči policejního hlášení lze snad jen dodat, že se to v této odchovně nestalo poprvé.

 Text: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   "Nejedná se o první krádež," potvrdila mluvčí Územního obvodu policie ČR Strakonice Jaromíra Nováková. "Pachatelé odchovnu prasat navštívili letos již jednou, a to v noci na 13. prosince. Tehdy tu odcizili dvě plemenné prasnice staré sedm až osm měsíců, o váze 100 a 130 kg, v hodnotě 13 000 korun. Okamžitě tehdy jednu z prasnic zabili, vyvrhli a vnitřnosti s odříznutou hlavou ponechali na místě," dodala mluvčí. 

   Po pachateli či pachatelích těchto zvěrstev pátrají vodňanští policisté, kteří přivítají každou informaci vedoucí k jejich dopadení. Jakékoli poznatky, například o pohybu vozidel v uvedenou dobu nebo výskytu podezřelých osob v okolí, i další, uvítá policie na telefonním čísle 974 237 730 nebo na lince 158.

   Stručně řečeno - skutečnost, že si zloděj, který je urážkou poctivého řeznického řemesla, opatřil po Vánocích za pět prstů metrákové novoroční prasátko, by mu rozhodně neměla projít. Policie na tom pracuje, kdo můžete, pomozte.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist