Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 

 FOTO: V Dětském domově Volyně měli Den otevřených dveří

 VOLYNĚ - 4. dubna 2018 - 10:01 - Ručně malovanými pozvánkami s podpisem autora zvaly děti z Dětského domova, Základní školy, Školní jídelny a Školní družiny ve Volyni na další ročník Dne otevřených dveří. Ten se konal ve středu 28. března. A vydařil se skvěle, jak tady děti i zaměstnanci umějí.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

   V průběhu Dne otevřených dveří opět tradičně probíhala prodejní výstavka dětských prací, většinou s tématikou Velikonoc. Vlastnoručně vyrobené občerstvení, které děti nabízely, bylo bonusem navíc. Nechyběla ani možnost prohlídky prostorů Dětského domova.

   "Zakoupením drobného výrobku si nejen uděláte radost, ale i přispějete dětskému charitativnímu hnutí Na vlastních nohou - Stonožka," stálo na pozvánce. A je třeba říci, že hosty nemusel nikdo k nákupům pobízet.

  Byla mezi nimi tentokrát i vzácná návštěva - zakladatelka hnutí Na vlastních nohou - Stonožka paní Běla Gran Jensen, Češka žijící v Norsku. Stonožka jako dobrovolné humanitární a mírové sdružení dětí z mateřských a základních škol působí v České republice, na Slovensku a v Norsku.  

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist