Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 

 FOTO: Čtvrté Střítežské dýňování dobře bavilo mladé i starší

 STŘÍTEŽ - 13. října 2017 - 18:48 - Krásné dýňové odpoledne a podzimní halloweenskou atmosféru slibovali pořadatelé čtvrtého Střítežského dýňování - majitelé Zahradnictví Střítež Boškovi a jejich spolupracovníci - na sobotu 7. října. A také ho splnili beze zbytku!

 Text a foto: Zdeněk Přibyl, STRAKONICKOnews.cz

www.dre-kon.cz   

   Největší zájem byl jako každý rok o soutěžní vyřezávání dýní, do kterého se pod obrovským stanem pustily desítky a desítky malých i podstatně odrostlejších. Všechno provázela ochutnávka dýňových a cuketových specialit a především přímo na místě vařených dýňových polévek. Při kuchaření se činila řada specialistů, které známe i z letních střítežských slavností a gulášiády v zahradnictví.

   Ti co přišli v maskách, dostali malý dárček. A u všech, kteří nahlédli do jednoho z kočárků, zvítězilo určitě mimino v dýňovém kostýmku. Můžeme prozradit, že to byl kluk, a zvládal svůj podíl na Střítežském dýňování s přehledem.

   Také se nám podařilo vyfotit spolumajitele zahradnictví Václava Bošku při náročném vykládání dalších obřích dýní z auta. Mnozí se rovněž šli podívat do zookoutku, kde měli vedle dalších zvířat příležitost vidět třeba zamilované klokany...

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2017, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist