Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 

 FOTO: Vydařená Letní oslava v Zahradnictví Střítež Boškovi

 STŘÍTEŽ - 27. července 2016 - 8:14 - Letní oslava v Zahradnictví u Bošků ve Stříteži na Strakonicku připadla tentokrát na sobotu 23. července. Přijely jako vloni desítky a desítky lidí. Chybět nemohly dvě hlavní soutěže - chytání ryb a vaření gulášů - a spousta dalších atrakcí pro malé, střední i velké. Vše k velké radosti rodiny Boškových, hlavních organizátorů Letní oslavy, a jejich přátel. A my jsme byli opět u toho.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz   

Soutěž kuchařů znovu zodpovědně i s humorem hodnotila hvězdná porota vedená filmovým režisérem Zdeňkem Troškou. Asistovali mu například jeho spoluscénárista Marek Kališ či známý herec Pavel Kikinčuk (Šimon Plánička) se svou ženou. Hodnotila se samozřejmě chuť guláše, ale i vzhled a sympatičnost týmu. A předseda poroty Zdeněk Troška speciálně hleděl i na upravenost a pořádek v "kuchyni". 

   Kuchaři letos sestavili rekordních 18 týmů, o pět více než vloni. Prvenství v populární gulášiádě přiřkla porota po důkladném zvážení týmu MOTOPARTA z Katovic před HC ČEZ MOTOR České Budějovice na druhém a Z PEKELNÉHO OSTROVA na třetím místě. Všichni "na bedně" dostali krásné ceny a diplomy. Ocenění se dostalo i dalším týmům, kterými byli například Dobrotovi, Zahradnictví Střítež Boškovi, Statek paní Lucie ze Stříteže (loňští vítězové) či tým Velíšků.  

   Letos se dařilo i rybářům, kteří soutěžili o největší rybu a celkovou délku nachytaných ryb. Přihlásilo se jich 36 a dohromady ulovili 119 ryb. Tedy - ještě přesněji - 18 z nich chytilo alespoň jednu rybu. Úlovky samozřejmě putovaly zpátky do vody. 

   Soutěž o nejdelší rybu vyhrál Jiří Šperl z Neuslužic, který chytil zlatého kapra o délce 80 centimetrů. V hlavní soutěži zvítězil Martin Hubáček z Čepřovic, který ulovil ryby v celkové délce bezkonkurenčních 685 centimetrů. Druhá byla Hana Brázdová ze Strakonic (13 ryb - 467 cm), třetí Tomáš Dlask z Kamenného Újezdu (334 cm) a čtvrtý jen těsně Jiří Šafránek z Litochovic (332 cm).  

   Vítězové soutěží dostali krásné ceny, ale ve skutečnosti vyhráli všichni, kteří do Zahradnictví Střítež Boškovi na Letní oslavu přišli. A vítáni tu budou spolu s vámi, každý den, po celý rok, pátek nebo svátek nevyjímaje.  

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist