Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 

 FOTO: V Dětském domově měli otevřeno, přišla také Stonožka

 VOLYNĚ - 28. března 2016 - 17:29Už 18. ročník Dne otevřených dveří připravili zaměstnanci a děti z Dětského domova, Základní školy, Školní jídelny a Školní družiny ve Volyni. Jejich pozvání v podobě kreslených a podepsaných pozvánek přijaly desítky návštěvníků, jak stálých přátel volyňského Dětského domova, tak nově příchozích. My jsme měli pozvánku s obrázkem od Milana a textem od Armina.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl  

www.dre-kon.cz   

   V průběhu Dne otevřených dveří se opět uskutečnila už v minulosti nadmíru úspěšná prodejní výstava prací dětí z domova s velikonoční, ale i další tematikou. Každý, kdo si něco koupil, udělal radost sám sobě, a také přispěl dětskému charitativnímu hnutí Na vlastních nohou - Stonožka.   

   Děti každého vítaly talířkem vlastnoručně připravených dobrůtek, kdo chtěl, zapsal se na nový "prezenční arch" a mohl na něj nakresli i obrázek. Dlouho a nepřetržitě lidé stáli před prodejním pultem, na kterém bylo opravdu z čeho vybírat.

   Další kroky návštěvníků vedly do tříd a místností, kde děti pilně pracovaly na dalších výrobcích, třeba z hlíny. Své umění tu předváděla i malérečka, která každému ráda pomohla s vlastnoručním zdobením kraslic. Prostě - skvělá nálada a užitečné nápady opět vyhrály!

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist