Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 

 FOTO: Vydařená oslava léta v zahradnictví ve Stříteži u Bošků

 STŘÍTEŽ - 28. července 2015 - 14:04 - Letní oslava v Zahradnictví Střítež Boškovi měla v sobotu 25. července takříkajíc všech pět pé a ještě hodně navíc. Vydařilo se počasí, přišli příjemní lidé, přivítali populární tváře v čele s filmovým režisérem Zdeňkem Troškou a hercem Jiřím Lábusem a měli ojedinělou příležitost ochutnat třináct na místě uvařených gulášů.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl, ulovenou rybu a malého rybáře fotografovala Naďa Šandarová 

www.dre-kon.cz   

   Ale to zdaleka nebylo ještě všechno - mohli také chytat ryby, prohlížet si zvířata ve zdejší zoo, sledovat vyřezávání motorovou pilou, nechat si na obličej namalovat obrázek z říše snů, obdivovat bojové umění vojáků ze strakonické posádky a nakonec se třeba opláchnout v bazénu.

   Pětice porotců, ve které měli prim Zdeněk Troška, Jiří Lábus nebo Marek Kališ, tvrdě pracovala, aby mohla vyhlásit nejlepší gulášové kuchaře a kuchařky. Vítězem se stal Stánek paní Lucie před týmem Vodškrtni si to, Štefrem a Cehnickými kuchtičkami. Cena za nejrychleji prodaný guláš patřila partě ...A JE TO! Nejúspěšnějším rybářem se stal Jiří Šefránek před Adamem Šandarou a Jiřím Šperlem. Královsky se však bavili všichni po celý den. 

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist