Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 

 FOTO: Karneval ve Volenicích předznamenal jarní prázdniny

 VOLENICE - 11. února 2015 - 11:45 - Základní škola ve Volenicích pořádala v pátek 6. února již tradiční karneval pro své žáky. Karneval byl hezkým rozloučením před týdenními jarními prázdninami nejen pro děti, ale i rodiče a zaměstnance školy.

 Z redakční pošty: Text: Gabriela Holíková, foto: Jan Škrle  

www.dre-kon.cz   

   Žáci 1. i 2. stupně popustili uzdu své fantazii a na svých kostýmech si dali velice záležet. Jídelna školy se proměnila v rej nadpřirozených bytostí, pohádkových postav i zvířátek. 

   V dopoledních hodinách se všichni účastníci přesunuli do kouzelného světa a pod taktovkou žáků 9. ročníku, kteří se postarali o hudební podporu, mohla začít zábava plná tance, zpěvu, her, příjemné společnosti a dobrého jídla. Všechna dítka se zúčastnila veselých soutěží, ve kterých na každého čekala sladká odměna. 

   Nechybělo ani vyhlašování nekrásnější masky, u něhož se zapotili naši pedagogičtí pracovníci - usmívali se na ně princezny, mořské panny, čarodějnice, vlkodlaci, upíři a spoustu dalších, a proto bylo rozhodování velice těžké. 

   Děti mohly ve chvílích odpočinku využít slaného i sladkého občerstvení od našich paní kuchařek, které jim doplnilo sílu k dalšímu tanci a skotačení. Karneval byl opět úspěšným a příjemným oživením zimních školních dní, plný zábavy a dětského veselí.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2015, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist