Zprávy  Kriminalita  Od čtenářů  Kultura  Fotoreportáže  Inzerce  FACEBOOK  Redakce  Reklama  Odkazy
  

 

 

 

 FOTO: Stříbrné a zlaté plakety bezpříspěvkovým dárcům krve

 STRAKONICE - 25. listopadu 2014 - 9:51 - V podvečer 20. listopadu ožil Rytířský sál strakonického hradu dětským zpěvem a tancem. Děti doprovodili zkušení muzikanti a všechny přítomné rozveselily ženy z Babského sboru z Poříčí. Ano, tento program byl určen dobrovolným, bezpříspěvkovým dárcům krve, kteří v roce 2014 dovršili 20 a 40 odběrů a splnili tak podmínky pro předání stříbrných a zlatých plaket Dr. Jana Janského.

 Z redakční pošty: Helena Mocová Linhartová

 ředitelka OS ČČK Strakonice

www.dre-kon.cz    Reklama u nás se vyplatí. Více...

    Významné ocenění převzali dárci krve z rukou představitelů Oblastního spolku Českého červeného kříže Strakonice, zástupce Všeobecné zdravotní pojišťovny a starosty Strakonic Ing. Břetislava Hrdličky.Ten dárcům také srdečně poděkoval, i z pozice člověka, který před třemi lety krev sám potřeboval.

   Slavnostní akce byla zakončena rautem v sále U Kata, který připravili studenti Střední školy řemesel a služeb ve Strakonicích. Všechno také zdokumentovala Strakonická televize. Děkuji dárcům za jejich nenahraditelný dar a dík také patří všem, kteří se podíleli na pěkném průběhu této akce. 

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2014, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...