Zprávy   Kriminalita   Kultura   Fotoreportáže   Inzerce   FACEBOOK   Redakce   Reklama   Odkazy
  

 

 

 

 FOTO: Miss Dětských domovů je Severočeška Nikola Dužďová

 STRAKONICE - 29. dubna 2013 - 9:39 - Čtrnáctý ročník soutěže Miss Dětských domovů zná své vítězky. Prvenství a titul nejvyšší si v sobotu 27. dubna odnesla ze strakonického Domu kultury se šťastným číslem sedm sedmnáctiletá Nikola Dužďová z Dětského domova Ústí nad Labem - Severní terasa. Titul První vicemiss získala dívka s číslem jedna Irena Tokárová z DD a školní jídelny Tuchlov, druhou vicemiss se stala čtyřka - Michaela Gajdošová z DD a ŠJ Ústí nad Labem - Střekova.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz    Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Titul Miss sympatie zůstal doma, totiž v pořádajícím Dětském domově Volyně, a ozdobila se jím za velkých ovací v sále dívka s číslem šest Lucie Švecová. Ostatní z devíti finalistek podle slov pořadatelů obsadily všechny pěkné čtvrté místo.

   Spolupořadatelem finále byl Kulturní dům Strakonice. Poděkování mnoha sponzorům a spolupracovníkům se dostalo z úst ředitele DD Volyně Jiřího Pána a ředitelky soutěže Anežky Hosnedlové. Moderování finále se jako vždy skvěle zhostil Petr Jančařík, odpolednem provázela skupina Maxa Band. O pěvecké duety se postaraly Sestry Plašilovy, se svíčkami v rukou se představila taneční skupina I. Hartlové  ze Základní umělecké školy Volyně.

   Záštitu nad letošním ročníkem Miss Dětských domovů převzali hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola a náčelník generálního štábu Armády České republiky generál Petr Pavel. V porotě zasedla také královna krásy 2013, Česká Miss Gabriela Kratochvílová, nebo Lady Dermacol Olga Knoblochová.

   My jsme pro vás jako novinku připravili výběr fotografií ze soustředění finalistek ve Volyni, česání a líčení před vyvrcholením soutěže, z generálky a samozřejmě z finálového odpoledne Miss Dětských domovů.

 

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2013, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...