Zprávy   Kriminalita   Kultura   Fotoreportáže   Inzerce   FACEBOOK   Redakce   Reklama   Odkazy
  

 
Více...

www.foto-show.cz

Více...

www.aaasedacky.cz

Více...

 Finalistky Miss Dětských domovů se soustředily ve Volyni

 VOLYNĚ - 8. dubna 2013 -9:35 - Třídenním soustředěním finalistek pokračoval ve Volyni od minulého pátku do neděle scénář letošního 14. ročníku Miss Dětských domovů. Program soustředění před blížícím se finálovým odpolednem v sobotu 27. dubna ve strakonickém Domě kultury byl jednoduchý i složitý - procvičit všechno potřebné právě na finále.

 Text a foto: Zdeněk Přibyl

www.dre-kon.cz    Reklama u nás se vyplatí. Více...

   Vítězky místních kol soutěže nebo jejich náhradnice už prokázaly, že své přednosti mají. "To nepochybně, ale na soustředění u nás se ještě v mnohém zdokonalují. Musí se například naučit perfektně chodit jako missky, vstřebat a zažít zcela novou, originální choreografii a vůbec scénář soutěžního podvečera," shodují se ředitel pořadatelského Dětského domova ve Volyni Jiří Pán se svojí zástupkyní a pravou rukou Anežkou Hosnedlovou. 

   V pátek se dívky sjely do Volyně z různých koutů republiky. A hned poté se vydaly do Strakonic, zkoušet v salónu šaty. "V sobotu měly šichtu od osmi ráno do osmi večer," řekl nám Jiří Pán. My jsme jejich soustředění v modrobílém domě Střední školy a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky na volyňském náměstí navštívili v neděli dopoledne.

   Dívky se převlékaly do šatů, hodně se tu líčilo, trochu česalo, pila káva a voda, jedly sušenky a banány, na molu se zkoušely volné disciplíny. A hlavně děvčata natáčela rozhovory před kamerou Jana Voldřicha a fotila se ve studiu Luboše Drenčeniho. Byla to tvrdá práce, dívky už byly dost unavené, ale prostor se našel i pro legraci a uvolněný úsměv. Jako třeba když se finalistka Miss ČR 1995 a majitelka modelingové agentury, dokonale štíhlá Věra Vondrášková při focení na oko rozčílila, že "...je to tu samý paparazzi, člověk ani nemůže vyvalit břicho..."

   A potom jsme popřáli misskám-finalistkám hodně štěstí, ať se jim daří a Na shledanou ve strakonickém Domě kultury na finále! A vás zveme na chvíli k nahlédnutí do zákulisí jejich volyňského soustředění.

  
  

Copyright: Zdeněk Přibyl - FOTOGRAFIK, 2008 až 2013, Všechna práva vyhrazena

Na hlavní stranu

Pro objednání komerčních sdělení a reklamy volejte

+420 607 640 368

Reklama - podmínky

***

TOPlist

Více...

Více...

Více...